Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling

Bereikt u de resultaten die u graag wilt?

 

Loopt u ook wel eens voor de troepen uit?

Denkt u ook wel eens: "Eigenlijk ....."

 • zou ik meer uit mijn werk of deze functie moeten halen,
 • zouden we met dit managementteam toch meer effect en energie kunnen genereren,
 • wil ik werk en privé meer met elkaar in evenwicht brengen,
 • ben ik, of zijn we met ons team, toe aan een volgende stap,
 • zou ik iets heel nieuws willen aanpakken.

U wilt meteen praktisch aan de slag?

Gelukkig is er een effectieve manier om de lessen te leren, die nodig zijn om werkelijk verandering in gang te zetten. We begeleiden u met een effectief proces, dat al eerder bewezen heeft persoonlijk leiderschap te stimuleren en resultaat te genereren. U bepaald daarmee een duidelijke "stip aan de horizon" waar u naar toe wilt en de belangrijkste doelstellingen om te realiseren. U gaat uit van waar u echt goed in bent en waar uw passie ligt en bovendien formuleert u richtlijnen voor succes, om te bereiken wat nodig is. We helpen u bovendien bewust te worden van uw gedrag en overtuigingen, die u belemmeren in het realiseren van uw doelstellingen en van daaruit formuleert u een nieuwe visie. Wij bieden u zonodig de gelegenheid uw inzichten en ervaringen met anderen te delen. Wij garanderen dat u zich ná deze workshop of persoonlijke coaching geïnspireerd voelt om met nieuw elan uw eigen leven en/ of uw organisatie te sturen op het bereiken van de gewenste resultaten! Hieronder leest u enkele uitspraken van deelnemers na een dergelijk proces.

 • "Verhelderend en richtinggevend"
 • "Het onderscheiden van een aantal privé en beroepsrollen en richtlijnen is heel goed."
 • "Zeer de moeite waard, Vooral de aandacht voor vervolg en de praktische invulling"
 • "De resultaten bevatten een aantal concrete stappen die ik ga zetten"
 • "Gestructureerd, effectief en stimulerend"
 • "Verrassend dat het hele traject zoveel positieve energie oplevert"

Wat maakt nu dat het werkt?

Tijdens een workshop of persoonlijke coaching maakt u een heel concreet plan voor uzelf met zowel doelen, als concrete voornemens op het gebied van houding en gedrag. Op basis van de opgedane inzichten raakt u gemotiveerd voor actie. Het echte leren vindt plaats tijdens de opeenvolgende actie en reflectie stappen. Door regelmatige reflectie, bijvoorbeeld via intervisie met een collega uit de workshop of door coaching, houdt u het vliegwiel van reflectie en actie in beweging.

Meer weten?

Wilt u meer weten of hebt u interesse in een cursus of programma voor reflectie, om daarna opgeruimd een nieuw jaar of nieuwe fase in te gaan, of bent u geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling aan de hand van het enneagram, neemt u dan contact met ons op.